top of page

WORKSHOPS

Er zijn verschillende workshops voor verschillende kunstvormen, die beschikbaar zijn voor alle verschillende niveaus. Dit is het perfecte moment om te beginnen! Lees meer over onze workshops en zoek er een die bij je past.

2013-04-12 14.46.40.jpg
ok gereedschap.JPG

OPEN ATELIER

Droom je weleens van een zelfgemaakt beeld? Nu krijg je de kans om dat unieke beeld te maken!


Gooi alles van je af, laat je creativiteit de vrije loop en sta versteld van je eigen fantasie.

Tijdens deze cursus werk je met klei; je bent helemaal vrij in de keuze wat voor figuur je maakt. Daarna maak je een mal van gips eromheen. Vervolgens stort je de mal met beton en na ongeveer een week kun je het gips eraf tikken en heb je het originele beeld.


Wanneer?
donderdagavond (19.00 tot 22.00)

en

vrijdagmorgen (9.00 tot 12.00)

Kosten:
€ 10,- Per dagdeel incl. koffie/thee en lekkers, excl. materiaalkosten zoals beton, gips en lijm. 

KERAMIEK

Werken met klei, zacht en egaal of met kleine zandkorrels. De klei past zich gemakkelijk aan; er zijn ook mallen aanwezig om de klei in te vormen. De workshop neemt ca. 3 uur in beslag en alle deelnemers hebben dan een eigen werk gemaakt. Deze beelden/schalen moeten ca. 3 weken drogen en kunnen dan gebakken worden. Vervolgens vragen we de deelnemers nog 1 x terug te komen tijdens de openingstijden van het Open Atelier om te glazuren. Dan worden de beelden/schalen nogmaals gebakken en is het eindresultaat klaar.


Wanneer?

op aanvraag, ook in weekends

Tijdsduur 

ca. 3 uur

Kosten:

Vanaf 6 personen 40,- p.p. incl materiaal, koffie/thee en versnapering. Op wens uit te breiden met een heerlijke lunch a 12,50 p.p.

atelier5.JPG

KINDER SPEKSTEEN WORKSHOP

Kinderen bezitten van nature een flinke dosis fantasie en creativiteit. Tijdens een kinderpartijtje (3 uur) wordt onder deskundige begeleiding een speksteen-beeld gemaakt met gereedschap. Iedere deelnemer kan rekenen op persoonlijke aandacht en aan het einde van de workshop gaat iedereen met een eigen beeldje naar huis.

Wanneer?
op aanvraag

Tijdsduur
ca. 3 uur

Kosten 
10,- p.p. vanaf 5 kids, incl. materiaal, speksteen, drankje en versnappering.

Workshops: Lessen
Workshops: Pro Gallery
bottom of page